Το «Κτήμα τ’ Αποστόλη» είναι ένα επισκέψιμο οινοποιείο-αποσταγματοποιείο στην περιοχή Άμπελοι, 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από τις Σέρες, σε μια περιοχή που διαθέτει 3000 στρέμματα αμπελοκαλλιέργειας. Το οινοποιείο συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την παραδοσιακή βιολογική καλλιέργεια, ενώ έχει λάβει και βραβείο καλής πρακτικής από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο.
Το οινοποιείο μας από το 2004 μέχρι σήμερα ακολουθεί πιστά τους κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.
Πέρα από την πιστοποίηση των αμπελιών, προχώρησε και στην πιστοποίηση τόσο του οινοποιείου όσο και του αποσταγματοποιείου για ολο το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας μέχρι και την τελική εμφιάλωση. Σε ότι αφορα το τσίπουρο, είμαστε οι πρώτοι που πήραμε έγκριση για παραγωγή και εμφιάλωση βιολογικού τσίπουρου στην Ελλάδα.
Οι ερυθρές ποικιλίες που χρησιμοποιούμε είναι: merlot, cabernet sauvignon, syrah Για τους ίδιους λόγους, καλλιεργούμε και τις λευκές γαλλικές ποικιλίες chardonnay και sauvignon blanc. Ωστόσο, θέλοντας να διατηρήσουμε και να προβάλλουμε τις ελληνικές ποικιλίες προσθέσαμε για τα λευκά κρασιά μας μοσχάτο αλεξανδρείας, μοσχάτο Σάμου καθώς και μαλαγουζία, γνωστές για τα έντονα αρώματά τους.