Όλα ξεκίνησαν από το κτήμα στον Μύτικα, στην Εύβοια, μια περιοχή στο εύφορο Ληλάντιο πεδίο. Στο κτήμα καλλιεργούμε Ασύρτικο, Μοσχάτο λευκό μικρόρωγο και ένα μικρό κομμάτι με Cabernet Sauvignon και Merlot. Αυτά τα είχαν φυτέψει οι γονείς μου κάνοντας αναμπέλωση πριν από 20 χρόνια στα παλιά αμπέλια, με τις οδηγίες του νονού μου του οινολόγου Πάνου Ζουμπούλη. Έφτιαχναν κρασί για το κέφι τους και για τους φίλους τους, αλλά με όλες τις προδιαγραφές! Ανοξείδωτες δεξαμενές, βαρέλια δρύινα από τη Γαλλία και οινολόγος ο νονός μου που κάνει μερικά από τα πιο μεγάλα ελληνικά -και όχι μόνο - κρασιά.