Για τη συνεχή διατήρηση της άριστης ποιότητας των κρασιών, η Eva-Maria Boehme και ο Χάρης Αντωνίου, παρευρίσκονται τόσο στον τρύγο όσο και στην οινοποίηση και την εμφιάλωση των κρασιών. Οι δύο παθιασμένοι αμπελουργοί επίσης είναι υπεύθυνοι για διάφορα προγράμματα έρευνας και μετεκπαίδευσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και με το ελληνικό Ινστιτούτο Οινολογίας, διαθέτουν θέσεις για πρακτική άσκηση, χορηγούν υποτροφίες εξωτερικού για μελλοντικούς οινολόγους και οργανώνουν στο Κτήμα τους διεθνή συμπόσια με θέμα το ελληνικό κρασί.