Ο Γιάννης Παρίσης καλλιεργεί 35 στρέμματα αμπέλια στα χωριά της Σκιάθου Ξάνεμος, Προφήτης Ηλίας και Άγιος Κωνσταντίνος. Οι ποικιλίες που παράγονται είναι εξ ολοκλήρου ελληνικές (Ασύρτικο Ροδίτης, Ξινόμαυρο Λημνιό, Μαλαγουζιά), καθώς στόχος είναι η ανάδειξη των ελληνικών αμπελώνων υπό το πρίσμα της οικολογίας. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το οινοποιείο Παρίσσης είναι ευπρόσδεκτος να το επισκεφτεί.
Η επίσκεψη περιλαμβάνει ξενάγηση στον αμπελώνα, κατά την οποία θα ενημερωθείτε για την ανάπτυξη και συντήρηση των αμπελώνων μας. Στη συνέχεια, μια περιήγηση στους χώρους οινοποίησης και εμφιάλωσης θα σας εκπαιδεύσει σχετικά με τις διαδικασίες οινοποίησης καθώς και τα χαρακτηριστικά των διαφόρων ειδών σταφυλιών.
Πηγή: Ιστοσελίδα Parissis Winery. Πρόσβαση: 4/10/2023. Το κείμενο αποτελεί προϊόν μηχανικής μετάφρασης.