gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 4 τίτλοι με αναζήτηση: Επαγγελματικές Ενώσεις για το τοπωνύμιο: "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πόλη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".


Επαγγελματικές Ενώσεις (4)

Τουριστικών επαγγελμάτων

Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

  Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής ιδρύθηκε το 1982, είναι επαγγελματικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, γραφεία στη Θεσσαλονίκη και μέλη ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νομό Χαλκιδικής.
  Εκπροσωπεί σήμερα περίπου το 40-45% των ξενοδοχειακών μονάδων του νόμου και το 75% των ξενοδοχειακών κλινών. Το δυναμικό αυτό μας επιτρέπει να διαδραματίζο υμε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού στη Χαλκιδική και ευρύτερα στη Βόρεια Ελλάδα.
  Οι ενέργειές μας αποδεικνύουν ότι έχουμε αναλάβει με μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα το ρόλο αυτό. Οι δραστηριότητες που έχ ουμε αναπτύξει έως σήμερα μας αναδεικνύουν σαν ένα από το υ ς δυναμικότερους επαγγελματικούς φορείς της χώρας μας.
  Ειδικότερα η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, εδώ και χρόνια, έχει κατά πολύ ξεπεράσει τις συμβατικές δραστηριότητες ενός επαγγελματικού σωματείου, που αναφέρονται κυρίως στην προώθηση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της υπό τη στενή έννοια του όρου, αναλαμβάνοντας δραστηριότητες και πρωτοβουλίες ευρύτατης αναπτυξιακής διάστασης, σε συνεργασία με τις τοπικές, Νομαρχιακές και Περιφερειακές αρχές με κρίσιμο και καθοριστικό χαρακτήρα.
Ειδικότερα η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής δραστηριοποιείται:
:: Στο σχεδιασμό, τη μελέτη και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τις νέες τάσεις που αναπτύσσονται στην αγορά του τουρισμού και τις αναγκαίες προσαρμογές του συνόλου των τουριστικών υπηρεσιών στη ζήτηση του τουριστικού προϊόντος.
:: Στην προώθηση νέων τεχνολογιών στις τουριστικές υπηρεσίες με σκοπό τη διείσδυση σε νέες αγορές και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς τους πελάτες.
:: Στην υλοποίηση ενεργειών συλλογικού χαρακτήρα για την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, την ανάδειξη ποιοτικά αναβαθμισμένου προφίλ υπηρεσιών και την προώθηση δραστηριοτήτων οικολογικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με τους Τ οπικούς και Νομαρχιακούς φορείς.
:: Στη μελέτη και το σχεδιασμό για την ανάπτυξη ενεργειών διαφοροποίησης του προσφερόμενου τουριστικού πακέτου, όπως προώθηση των μορφών εναλλακτικού το υρισμού, ενδυνάμωση σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση των πολιτιστικών και λαογραφικών εκδηλώσεων κ.α.
:: Στην οργανωμένη προβολή-διαφήμιση της Χαλκιδικής σε μεγάλες αγορές στόχους (ανατολική και δυτική Ευρώπη και την εσωτερική αγορά ) σε συνεργασία με τους Νομαρχιακούς και Περιφερειακούς φορείς, με συμμετοχή σε όλες σχεδόν τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με διαφημιστικές καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο , με οργανωμένες παρουσιάσεις της Χαλκιδικής σαν τουριστικό προορισμό σε μεγάλους tour operator και μικρότερα τουριστικά γραφεία, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Στα πλαίσια της οργανωμένης διαφημιστικής μας προβολής, συνεργαζόμαστε, εδώ και χρόνια, με εξειδικευμένα γραφεία δημοσίων σχέσεων στη Μ. Βρετανία και τη Γερμανία.
:: Στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής μέσω της δημιουργίας εντύπων (έντυπο περιηγητικού τουρισμού, έντυπο λαογραφικών εκδηλώσεων, οδηγός ξενοδοχείων, έντυπο γενικών πληροφοριών Χαλκιδικής , χάρτες ) και μέσω του Internet.
:: Στην οργάνωση και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
:: Στην διοργάνωση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους και εργαζομένους μέσω του Κ . Ε . Κ . Ινστιτούτο Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας (ΙΤΑΜ). Τα προγράμματα σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς εργασίας στον τουρισμό στη Χαλκιδική και προσφέρουν στους εκπαιδευόμενους εκείνες τις εξειδικευμένες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να βρούν ή να διατηρήσουν την εργασία τους και να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών.

Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ)

Τηλέφωνο: +30 2310 273993
Φαξ: +30 2310 225904

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ