gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ Παραλία ΠΑΡΟΣ" .


Παραλίες (2)

Γαλάζιες Σημαίες 2001

Παραλία Τσερδακίων

ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Εκτεταμένη αμμουδιά που έχει χαρακτηριστεί με γαλάζια σημαία. Η Νέα Χρυσή Ακτή είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν μία από τις ιδανικότερες παραλίες της Μεσογείου για θαλάσσια σπορ και ιδιαίτερα για wind-surf. Στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Νέα Χρυσή Ακτή καθιερώθηκε σαν ιδεώδης τόπος για την διεξαγωγή του ετήσιου παγκόσμιου πρωταθλήματος wind-surf που γίνεται στις αρχές Αυγούστου. Έχει εξαιρετική οργάνωση και υποδομή με καταλύματα κάθε είδους και εξοπλισμένο surf-club (ενοικίαση και φύλαξη σκαφών, σκάφη διάσωσης, μαθήματα σε αρχάριους και προχωρημένους).

Παραλία Χρυσή Ακτή

ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Η αμμουδιά της Χρυσής Ακτής, από τις ομορφότερες του νησιού και η μεγαλύτερη παραλία της Πάρου, είναι πραγματικός παράδεισος γι' αυτούς που λατρεύουν την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες. Έχει χαρακτηριστεί με γαλάζια σημαία, έχει άριστη υποδομή, σύγχρονα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, surf-clubs, εστιατόρια και μπαράκια.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ