gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 12 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ Δήμος ΣΥΡΟΣ" .


Παραλίες (12)

Γαλάζιες Σημαίες 2001

Παραλία Αγκαθωπών

ΑΓΚΑΘΩΠΕΣ (Παραλία) ΣΥΡΟΣ

Παραλίες Caretta-Caretta

Παραλία Αγκαθωπών

Προχωρώντας από τη Ποσειδωνία προς τη θάλασσα συναντάμε την όμορφη αμμουδιά των Αγκαθωπών και στο τέλος του δρόμου την ερημική παραλία του Κόμητου. Στην παραλία των Αγκαθωπών, κατά την περίοδο της Ανοιξης, έχει παρατηρηθεί η Μεσογειακή Φώκια (Monachus monachus).

Παραλίες Monachus-Monachus

Παραλία Ποσειδωνίας

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (Χωριό) ΣΥΡΟΣ
Στην παραλία του οικισμού της Ποσειδωνίας, κατά την περίοδο της Ανοιξης, έχει παρατηρηθεί η Μεσογειακή Φώκια (Monachus monachus).

Σελίδες επίσημες

Παραλία Αμπέλα.

ΑΜΠΕΛΑΣ (Παραλία) ΣΥΡΟΣ
Η μικρή και ήσυχη παραλία Αμπέλα προσφέρεται για όσους θέλουν ν' απολαύσουν τη θάλασσα μακριά απ' την κοσμοσυρροή των κεντρικών παραλιών.

Παραλία Κόκκινα

ΚΟΚΚΙΝΑ (Παραλία) ΣΥΡΟΣ
Η μικρή ακρογιαλιά Κόκκινα προσφέρεται για όσους θέλουν ν' απολαύσουν τη θάλασσα μακριά απ' την κοσμοσυρροή των κεντρικών παραλιών.

Παραλία Σαντορινιοί

ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΙ (Παραλία) ΣΥΡΟΣ
Η μικρή και ήσυχη παραλία Σαντορινιοί προσφέρεται για όσους θέλουν ν' απολαύσουν τη θάλασσα μακριά απ' την κοσμοσυρροή των κεντρικών παραλιών.

Παραλία Φάμπρικας

ΦΑΜΠΡΙΚΑ (Παραλία) ΣΥΡΟΣ
Η μικρή και ήσυχη παραλία Φάμπρικα προσφέρεται για όσους θέλουν ν' απολαύσουν τη θάλασσα μακριά απ' την κοσμοσυρροή των κεντρικών παραλιών.

Παραλία Φοίνικα

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Χωριό) ΣΥΡΟΣ
Η όμορφη και καταπράσινη παραλία του Φοίνικα, με τη χρυσή αμμουδιά, τον άνετο χώρο στάθμευσης, τα θαλάσσια παιχνίδια και σπορ, προσφέρει ξεχωριστές στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης και απολαυστικών περιπάτων στο γραφικό ακρογιάλι της.

Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Βάρης

ΒΑΡΗ (Κωμόπολη) ΣΥΡΟΣ
The village of Vari is lined by a sandy beach. Due to the protected harbour, the sea barely shows a rimple. Numerous taverns, cafes and hotels are close-by. It is only 8,5 km from Hermoupolis. The picturesque bay of Achladi is situated across from Vari beach.

Παραλία Κόμητου

ΚΟΜΗΤΟ (Παραλία) ΣΥΡΟΣ
Προχωρώντας από την Ποσειδωνία προς τη θάλασσα συναντάμε την όμορφη αμμουδιά των Αγκαθωπών και στο τέλος του δρόμου την ερημική παραλία του Κόμητου.

Παραλία Μέγα Γυαλού

ΜΕΓΑΣ ΓΥΑΛΟΣ (Χωριό) ΣΥΡΟΣ
Ο οικισμός του Μέγα Γιαλού διαθέτει αρκετά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και μια πεντακάθαρη παραλία με καταγάλανα νερά και αλμυρίκια που προσφέρουν δροσιά.

Παραλία Ψαχνού

ΨΑΧΝΟ (Λόφος) ΣΥΡΟΣ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ