gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες για το τοπωνύμιο: "ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ Νησί ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ".


Παραλίες (1)

Ανάμεικτα

ΜΥΡΤΟΣ
  Η ξεχωριστή παραλία του Μύρτου, κοντά στην Ασο, με το άγριο τοπίο της και τους μοναδικούς χρωματισμούς των νερών.
ΠΕΤΑΝΟΙ
  Θαυμάσια, ερημική παραλία στην Παλλική. Ένας μικρός δρόμος κατηφορίζει στην παραλία που θα ήταν παράλειψη να μην επισκεφθείτε.
ΜΕΓΑΣ ΛΑΚΚΟΣ - ΞΙ
  Δύο συνεχόμενες παραλίες μήκους 7 km βρίσκονται στο νότιο άκρο της Παλλικής. Δέχονται το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών κατ’ έτος από όλες τις παραλίες της Παλλικής. Το καλοκαίρι του 1997 λόγω των καθαρών νερών τους βραβεύτηκαν με τη "γαλάζια σημαία".
ΠΟΡΤΟ ΑΘΕΡΑ
  Παραλία σε όμορφο φυσικό τοπίο στο βόρειο άκρο της Παλλικής με βαθυγάλαζα νερά και ωραίες ψαροταβέρνες.
ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ
  Μια από τις γνωστότερες και πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού δίπλα στον Πλατύ Γιαλό με καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά.
ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ
  Μεγάλη οργανωμένη παραλία λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αργοστόλι. Σύγχρονες τουριστικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται γύρω από την παραλία προσφέρουν στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις.
ΑΒΥΘΟΣ
  Παραλία στην περιοχή της Λειβαθούς με θαυμάσια καταγάλανα νερά και υπέροχη αμμουδιά.
ΛΟΥΡΔΑΣ
  Η παραλία του Λουρδά βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του δίπλα στους θαυμάσιους λαχανόκηπους που ακόμα καλλιεργούνται με παραδοσιακές μεθόδους.
ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ
  Η παραλία του Κατελειού, κοντά στη Σκάλα, εκτός από τα θαυμάσια νερά προσφέρει και μαγευτική θέα προς τη Ζάκυνθο και την απλωσιά του Ιονίου.
ΣΚΑΛΑ
  Η παραλία της Σκάλας βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού. Το κολύμπι στα καταγάλανα νερά της σε συνδυασμό με την τεράστια αμμουδιά και τα πεύκα αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες.
ΠΟΡΟΣ
  Ο Πόρος, από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού θα μαγέψει τον επισκέπτη με την κρυστάλλινη καθαρότητα και διαύγεια της θάλασσας.
ΑΝΤΙΣΑΜΟΣ
  Η παραλία της Αντισάμου, κοντά στη Σάμη, εκτός από ιδανικό μέρος για κολύμπι προσφέρεται και ως απάνεμο λιμάνι για μικρά ιστιοπλοϊκά σκάφη.
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται τον Ιανουάριο 2004 από τουριστικό φυλλάδιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ