gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Πολιτιστικά γεγονότα  στην ευρύτερη περιοχή: "ΣΗΤΕΙΑ Πόλη ΛΑΣΙΘΙ" .


Πολιτιστικά γεγονότα (3)

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Ναυτική Εβδομάδα

ΣΗΤΕΙΑ (Πόλη) ΛΑΣΙΘΙ
Διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και το Λιμεναρχείο Σητείας, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Πρόκειται για διαλέξεις, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις και διοργάνωση ιστιοπλοϊκών αγώνων.

Φεστιβάλ

ΜΥΡΣΙΝΗ (Χωριό) ΣΗΤΕΙΑ
Πρόκειται για 2 έως 4 συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, που γίνονται κάθε χρόνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων του χωριού Μυρσίνη, στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Διοργανωτής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρσίνης.

The Kornaria Festival

ΣΗΤΕΙΑ (Πόλη) ΛΑΣΙΘΙ
  Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη της Σητείας, που ξεκινούν αρχές Ιουλίου και διαρκούν έως 15/8. Θεσμός καταξιωμένος, με ευρύτατη απήχηση άρχισε πριν 10 τουλάχιστον χρόνια και περιλαμβάνει μουσικές, θεατρικές, χορευτικές εκδηλώσεις, ως επίσης διαλέξεις, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και αθλητικές διοργανώσεις (Κορνάρειος Δρόμος με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, Beach Volley). Οι εκδηλώσεις των Κορναρείων γίνονται στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του Ενετικού φρουρίου Καζάρμα και στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας. Στο πλαίσιο των Κορναρείων διοργανώνονται σε χωριά του Δήμου εκδηλώσεις όπως Καζανέματα (γιορτή ρακής) και Κλήδονας (τρίτο δεκαήμερο Ιουνίου).
  Στόχος των Κορναρείων είναι η πολιτιστική αναβάθμιση της Σητείας και η δυνατότητα που δίνεται στους ξένους επισκέπτες να έλθουν σε επαφή με τον πολιτισμό του τόπου. Διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σητείας και η ΔΕΠΟΤΑΣ.

Το κείμενο παρατίθεται τον Οκτώβριο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, της Δήμου Σητείας


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ