gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Εορτές & πανηγύρια  στην ευρύτερη περιοχή: "ΡΟΔΩΠΟΣ Χωριό ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ" .


Εορτές & πανηγύρια (2)

Πανηγύρια

Αγίου Ιωάννη "Γκιώνα"

ΡΟΔΩΠΟΣ (Χωριό) ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ
28/8 - 29/8
Τηλέφωνο: +30 28240 22415
Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ροδωπού, κάθε χρόνο στις 28 Αυγούστου την παραμονή της εορτής του Αγίου Ιωάννη στην τοποθεσία "Γκιώνα", πραγματοποιείται Εσπερινός σ' ένα γραφικό εκκλησάκι, το οποίο βρίσκεται περίπου 15km από το χωριό προς το Ακρωτήριο Σπάθα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την παρουσία πολλών ιερέων απ' όλη την περιοχή γίνονται ομαδικές βαφτίσεις, καθώς επίσης και νυχτερινή λειτουργία. Η προσέλευση των προσκυνητών ξεκινάει από νωρίς το πρωί, έως και τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.
Παράλληλα πραγματοποιείται παραδοσιακό γλέντι με Κρητική Μουσική. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακούς μεζέδες στις υπαίθριες ταβέρνες.
Στις 29 Αυγούστου ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ροδωπού κλείνει το εορταστικό διήμερο με την διοργάνωση πανηγυριού στην πλατεία του χωριού. Το καλό κρασί, οι πλούσιοι μεζέδες και η Κρητική Μουσική από γνωστούς καλλιτέχνες καλούν τον κάθε επισκέπτη να διασκεδάσει ως τις πρωινές ώρες.

Σελίδες εμπορικού κόμβου

Πανηγύρι Αγίου Ιωάννη του Γκιώνη

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΙΩΝΗ (Μοναστήρι) ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ
  Στις 29 Αυγούστου, τη μέρα που γιορτάζει το μοναστήρι, γίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον πανηγύρι, το οποίο παρακολουθούν εκατοντάδες άνθρωποι. Συχνά τη μέρα αυτή στον Άγιο Ιωάννη του Γκιώνη γίνονται και βαφτίσια.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ