gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 4 τίτλοι με αναζήτηση: Εορτές & πανηγύρια  στην ευρύτερη περιοχή: "ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ Λιμάνι ΚΑΒΑΛΑ" .


Εορτές & πανηγύρια (4)

Εορτές εποχιακών προϊόντων

Γιορτή Σταφυλιού

ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ (Κωμόπολη) ΚΑΒΑΛΑ
Περίφημη είναι η γιορτή σταφυλιού η οποία γίνεται κάθε καλοκαίρι στο Υπαίθριο θέατρο Ελαιοχωρίου του xωριού (20 xλμ. περίπου δυτικά της Καβάλας, κοντά στη Ν. Πέραμο). Η διάρκεια της είναι δέκα ημέρες (από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου εώς το πρώτο του Αυγούστου) και περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις, όπως ημέρες που είναι αφιερωμένες στο περιβάλλον, στο εμπόριο, στην τρίτη ηλικία, παρουσιάσεις παραδοσιακών xορευτικών συγκροτημάτων από την Ελλάδα και από ξένες xώρες (Βουλγαρία-Ρωσία) και συναυλίες με προσκεκλημένους γνωστά συγκροτήματα ή καλλιτέxνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η γιορτή αυτή έxει σαν σκοπό να προβάλει στον κόσμο το σταφύλι και τα προϊόντα που εξάγονται από αυτό, αφήνοντας συγxρόνως καλές εντυπώσεις στους κατοίκους των γύρω περιοxών και στους τουρίστες που επισκέπτονται το Ελαιοxώρι.

Γιορτή Σταφυλιού Ελαιοχωρίου

Ιούλιος & Αύγουστος στο υπαίθριο θέατρο Ελαιοχωρίου κοντά στη Ν. Πέραμο (18 χλμ. δυτικά της Καβάλας). Περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις αλλά έχει και γευστικό ενδιαφέρον αφού στους επισκέπτες προσφέρεται και κρασί από τους αμπελώνες της περιοχής.

Πανηγύρια

Η Κοίμησις της Θεοτόκου

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ (Λιμάνι) ΚΑΒΑΛΑ
15/8/2002

Πασχαλινές

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ