Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Γεύσεις του τόπου για το τοπωνύμιο: "ΧΑΛΚΗ Νησί ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ".
Το οφτό (το αρνί του Πάσχα γεμιστό με ρύζι και συκώτια, το οποίο ψήνεται σε φούρνο παραδοσιακό με ξύλα), σμαρίδες παστές, φακόρυζο (φακές καβουρδισμένες με ρύζι και κρεμμύδι). κουλιά (μακαρόνια φτιαγμένα στο χέρι σε σχήμα κοχυλιού), χαλκίτικα μακαρόνια (φτιάχνονται και κόβονται στο χέρι ψιλά-ψιλά, μαγειρεύονται μετά από μερικές ώρες και σερβίρονται με κρεμμύδι καβουρδισμένο) κ.ά.
Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.
Εγγραφείτε τώρα!