gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Διαμονή & διασκέδαση για το τοπωνύμιο: "ΤΗΛΟΣ Νησί ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ".


Διαμονή & διασκέδαση (1)

Σελίδες επίσημες

Τήλος

  Οι επισκέπτες της έχουν να δουν και να χαρούν αρκετά πράγματα στο νησί: τη σχεδόν πρωτόγονη φύση του, τις καθαρές του θάλασσες, τα δροσερά νερά του, τ' αποτυπώματα της ευλάβειάς του (με πρώτο το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα), τα θυμητάρια της ιστορίας του, την ήρεμη ζωή του, τους ανθρώπους του με τις γραφικές εθιμικές εκδηλώσεις, με τους απλούς τους τρόπους και την καλή τους διάθεση.
  Οι παραλίες του νησιού
  Πολλές και ανεξερεύνητες (έτσι κι αλλιώς ολόκληρο το νησί είναι μια μεγάλη παραλία). Για τους εραστές των θαλάσσιων μέσων μεταφοράς, το Λιμενάρι με κόκκινο ψιλό χαλίκι, ο Σταυρός, ο Αγιος Πέτρος και τα Λεθρά, τους περιμένουν για εξερεύνηση ενώ η Πλάκα, τα Λιβάδια και ο Αγιος Αντώνιος, με αμμουδιά και βότσαλα, έχουν οδική πρόσβαση και συγκεντρώνουν τον περισσότερο κόσμο το καλοκαίρι. Επίσης η Έριστος, παραλία μήκους 2 χλμ. με πλατιά αμμουδιά και δέντρα.

Το κείμενο παρατίθεται τον Οκτώβριο 2004 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου Α.Ε.


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ