gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 12 τίτλοι με αναζήτηση: Αθλητισμός & Σπορ  στην ευρύτερη περιοχή: "ΗΜΑΘΙΑ Νομός ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" .


Αθλητισμός & Σπορ (12)

Mountain Bike

ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΑ (Δήμος) ΗΜΑΘΙΑ
Υπάρχουν πολλά χιλιόμετρα δασικών δρόμων για την προσπέλαση προς τις δασικές συστάδες για την άσκηση του ποδηλάτου βουνού. Ο χώρος που μπορεί να ασκηθεί κανείς με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η περιοχή Αγιος Αθανάσιος-Παπά Χωράφι- Λιάχα.

Paragliding

Αναρρίχηση

ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (Μοναστήρι) ΗΜΑΘΙΑ
Τα ασβεστολιθικά πετρώματα στην περιοχή της Ιεράς Μονής Προδρόμου και Γκούμα Ριζωμάτων, προσφέρουν άριστες δυνατότητες για εκπαιδευτικές αναρριχήσεις.

ΡΙΖΩΜΑΤΑ (Κωμόπολη) ΗΜΑΘΙΑ
Στη θέση Γκούμα Ριζωμάτων

Ανεμοπτερισμός

ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΑ (Δήμος) ΗΜΑΘΙΑ
Η επικράτηση των ιδανικών αερολογικών συνθηκών, για την δημιουργία θερμών ανοδικών ρευμάτων στην περιοχή Προφήτη Ηλία Ριζωμάτων, σε συνδυασμό με την ύπαρξη κατάλληλου χώρου για την απογείωση αλεξίπτωτου πλαγιάς, καθιστά την περιοχή ιδανική για άσκηση αυτού του σπορ. Υπάρχει περιορισμένος χώρος προσγείωσης.

Ιππασία

Οι δασικοί δρόμοι είναι κατάλληλοι για περιήγηση με άλογο.

Κωπηλασία

Κολύμπι & Ναυσιπλοΐα

ΔΑΣΚΙ (Χωριό) ΗΜΑΘΙΑ
Η λίμνη Δασκίου, και λίμνη "Λογγά" με την κατασκευή του λιμανιού και με άλλα έργα υποδομής, προσφέρονται για κολύμπι και λεμβοδρομίες.

Ορειβασία

ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΑ (Δήμος) ΗΜΑΘΙΑ
Οι περισσότερες δασικές εκτάσεις της περιοχής Λιάχας και νότια από τα ερείπια της Φτέρης, έχουν ΒΔ εκθέσεις και μαζί με όλη την κορυφογραμμή από το Φλάμπουρο μέχρι την περιοχή Παπά - Χωράφι, είναι κατάλληλες για ορειβατικό σκι. Στους ίδιους χώρους της κορυφογραμμής, μπορεί κανείς να ασκηθεί σε δρόμους αντοχής.

Ψάρεμα

ΔΑΣΚΙ (Χωριό) ΗΜΑΘΙΑ
Στη λίμνη Λογγά

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ