gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης για το τοπωνύμιο: "ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ Χωριό ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ".


Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης (1)

Δημοτικά διαμερίσματα

Δημοτικό Διαμέρισμα Μοσχοχωρίου

   Το Μοσχοχώρι είναι το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου και Έδρα του Δήμου Γοργοποτάμου. Στο Μοσχοχώρι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τόσο τον παραδοσιακό γεωργικό τρόπο ζωής όσο και τον σύγχρονο.
  Στο κέντρο μιας εύφορης περιοχής στην κοιλάδα του Σπερχειού ποταμού αλλά και στις πλαγιές της Οίτης. Το Μοσχοχώρι προσφέρεται για μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις, είτε στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Γοργοποτάμου είτε στην Οίτη.
  Στο Μοσχοχώρι σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εμφιαλώνεται και το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη που πηγάζει από την οροσειρά της Οίτης. Η περιοχή ήταν από τα πανάρχαια χρόνια φημισμένη για τις πηγές & την ποιότητα των υδάτινων αποθεμάτων της. Σύμφωνα με την μυθολογική παράδοση στα γάργαρα νερά της έσβηναν την δίψα τους ο Ηρακλής & η αγαπημένη του Ιόλη, από όπου προέρχεται και η ονομασία του Φυσικού Μεταλλικού νερού Ιόλη.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ