gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΓΚΥΖΗ Συνοικία ΑΘΗΝΑ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (2)

Γραφεία ταξιδίων

Dignity Travel Ltd.

ΓΚΥΖΗ (Συνοικία) ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: +30 210 6454732-3
Φαξ: +30 210 6438138

Συνεδριακά κέντρα

BOND Business & Life Events

Τηλέφωνο: +30 211 8508844, 210-6420200

Δημιουργία σε Tοπίο Eλληνικό

Η BOND Events σχεδιάζει και διοργανώνει εταιρικές και προσωπικές εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών, με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε πελάτη της και με πεδίο δράσης και αναφοράς την Ελλάδα.

Εταιρικές εκδηλώσεις και επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, ταξίδια επιβράβευσης (incentives) αλλά και εκδηλώσεις-ορόσημα στην προσωπική ζωή - ένας γάμος, μια βάφτιση, η ανανέωση όρκων. Ακόμη, η BOND Events οργανώνει με επιμέλεια και επαγγελματισμό το μονοπάτι των διακοπών όσων θέλουν να εξερευνήσουν τα μυστικά της Ελλάδας και να συναντήσουν τα δικά τους ενδιαφέροντα σ’αυτή.

Οι εκδηλώσεις που υπογράφει η BOND Events χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, αρτιότητα, πρωτοτυπία, υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και ιδιαίτερη αισθητική. Η Ελλάδα, τα αρώματα, οι γεύσεις, οι εικόνες και τα χρώματα του τόπου, ο πολιτισμός, τα μαγευτικά τοπία, η ιστορία, γίνονται το υπόβαθρο για κάθε αυθεντική δημιουργία της ΒΟΝD Events.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ