gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 7 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΕΛΛΗΝΙΚΟ Προάστιο της Αθήνας ΑΤΤΙΚΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (7)

Αεροταξί

Zela Aviation

Τηλέφωνο: +30 210 9636802
Από το 2006, η Zela Aviation αφήνει το αποτύπωμα της στην αεροπορική βιομηχανία με τις πολυάριθμες διαμεσολαβήσεις στις πωλήσεις, εκμισθώσεις και ναυλώσεις αεροσκαφών. Συνεργαστήκαμε με πολλές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και άλλες αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αεροπορία, δημιουργώντας συνεργασίες παγκοσμίου εμβέλειας. Μέσω των γραφείων μας στην Ελλάδα, στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία μας, διατηρεί απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Βορείου Αφρικής.

Θεμελιώσαμε την εταιρεία μας βασισμένοι στην εμπιστοσύνη των ευχαριστημένων πελατών μας και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε βάσει των συστάσεων τους. Προτεραιότητα μας είναι πάντα η απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση κάθε πελάτη. Γι’ αυτό, δέσμευση μας είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η πολυεπίπεδη γνώση της αγοράς, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση μας στον χώρο, συνέτειναν στην καθιέρωση μας ως μια σταθερά αναπτυσσόμενη, ηγέτιδα εταιρεία με διαμεσολαβητικό ρόλο στην ναύλωση και ενοικίαση αεροσκαφών. Με την σταδιακή ανάκαμψη της αεροπορίας, από τις δυσθεώρητες επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19, η εταιρεία μας προσανατολίζεται στην επέκταση της σε καινούργιες αγορές, επενδύοντας σε καινούργια και πολλά υποσχόμενα πρότζεκτ.

Zela Jet

Τηλέφωνο: +30 210 9604713
Η Zela Jet είναι μια νεοσύστατη εταιρεία, μέλος του ομίλου εταιριών της ήδη καθιερωμένης εταιρείας στον χώρο της αεροπορίας, Zela Aviation. Η Zela Aviation έχει ιστορία δεκαέξι ετών στη ναύλωση εμπορικών αεροσκαφών, πωλήσεων αεροσκαφών καθώς και σε wet/dry lease.

Η Zela Jet δημιουργήθηκε για να στοχεύσει στην αυξανόμενη ζήτηση για ιδιωτικές πτήσεις, εστιάζοντας κυρίως στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Λεμεσό. Kαθώς το πελατολόγιο της εταιρείας εκτίνεται σε όλη την Ευρώπη, υπάρχουν επίσης γραφεία στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής ναύλωσης εξαιρετικής ποιότητας σε όλους τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα και την Κύπρο για τουρισμό ή για επιχειρηματικούς λόγους. Η Zela Jet συνεργάζεται με όλους τους operators σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και είναι σε θέση να προσφέρει μεγάλη ποικιλία αεροσκαφών που θα ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε πελάτη και θα καλύπτουν κάθε τμήμα της αγοράς.

Γραφεία ταξιδίων

Air Exelixi Travel Ltd.

Τηλέφωνο: +30 210 9601593
Φαξ: +30 210 9601183

City Plaza Travel Services

Τηλέφωνο: +30 210 9641282-3
Φαξ: +30 210 9600712

Maxima S.A.

Τηλέφωνο: +30 210 9615065
Φαξ: +30 210 9649407

Erasmus Conferences & Events

Τηλέφωνο: +30 210 7414700

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Premium Car Rental

Τηλέφωνο: +30 210 9956086

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ