gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ Κωμόπολη ΚΕΡΚΥΡΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (2)

Γραφεία ταξιδίων

Danae Travel Bureau

Τηλέφωνο: +30 210 3247512

Ξενοδοχεία

Angsana Corfu Resort & Spa 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 26610 22900
Το Angsana Corfu Resort & Spa, είναι ένα πολυτελές, μεσογειακό καταφύγιο εξαιρετικής ομορφιάς, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που προσφέρει μια ολιστική wellbeing φιλοσοφία διακοπών. Μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, όλο το χρόνο, στην Κέρκυρα, με έντονο το στοιχείο της αυθεντικής ασιατικής φιλοξενίας, βασισμένη σε βιώσιμες πρακτικές.

Τα 159 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, καθώς και οι 37 πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα, συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή τοποθεσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό προορισμό.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Angsana Spa με 11 αίθουσες θεραπείας, προσφέρει την απόλυτη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, πάντα με τα πιο αγνά και φυσικά προϊόντα.

Ανάμεσα στις υπερσύχγρονες εγκαταστάσεις είναι η εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα υπερχείλισης το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, καθώς και το ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, Ranger’s Club.

Ένα ξεχωριστό, γαστρονομικό ταξίδι στον κόσμο, στα 11 εστιατόρια και lounge bars του ξενοδοχείου, περιμένει τον σύγχρονο επισκέπτη του Angsana Corfu. Εδώ, οι γεύσεις της Μεσογείου συναντούν τις μυρωδιές της Ασίας απογειώνοντας τη γευστική εμπειρία.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ