gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΔΡΑΜΑ Πόλη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Hydrama Grand Hotel 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 25210 35002
Φαξ: +30 25210 35002
Το Hydrama Grand Hotel είναι ένα χαρακτηρισμένο ιστορικό μνημείο και προσφέρει μια σειρά από πολυτελείς και μοναδικές παροχές και υπηρεσίες. Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης της Δράμας με θέα τις πηγές του πάρκου της Αγίας Βαρβάρας αποτελεί σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι έτοιμη να εκπλήξει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τα πολυτελή δωμάτια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη άνεση και λειτουργικότητα συνδυάζοντας τα ιστορικά στοιχεία της κατασκευής με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας. Στην καρδιά του ξενοδοχείου το HydraSpa ενθουσιάζει τους επισκέπτες με την πρωτοποριακή προσέγγιση ολικής ευεξίας που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα.

Το εστιατόριο S’eu, το Ducktail all day cafe-bite, το Sky’s bar roof garden αλλά και ο εξαιρετικός Συνεδριακός χώρος αποτελούν σημεία συνάντησης και εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εξάλλου το ξενοδοχείο διακρίνεται για το απόλυτα ενημερωμένο Warehouse Wine Cellar αλλά και για το μοναδικό στην Ελλάδα αυτόματο Wine Dispenser έτοιμο για οινογνωσία.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ