gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΜΠΑΞΕΔΕΣ Παραλία ΟΙΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

En Plo Boutique Suites 3 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 22860 71305

Το En Plo Boutique Suites αποτελεί ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα με κομψά διακοσμημένες και ξεχωριστές ευρύχωρες σουίτες, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Οία και κοντά στη θάλασσα. Προσφέρει ιδανική διαμονή σε επισκέπτες που αναζητούν ρομαντικές διακοπές ή σε όσους αναζητούν χαλάρωση και ηρεμία σε ένα αγροτικό περιβάλλον στη Σαντορίνη. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης και η βολική του τοποθεσία το καθιστά ιδανικό σημείο εκκίνησης για εκδρομές σε όλο το νησί, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε σημαντικά αξιοθέατα και διάσημες παραλίες.
Περιβάλλεται από έναν όμορφο κήπο με ελαιόδεντρα και θάμνους. Το En Plo διαθέτει επίσης εξωτερική πισίνα με γαλαζοπράσινα νερά, ξαπλώστρες, ομπρέλες και Pool Bar Restaurant όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό, σνακ και δροσιστικά ποτά, λίστα με τοπικά κρασιά και γεύματα που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο τους.
Το En Plo είναι ένα οικογενειακό boutique ξενοδοχείο που χρησιμοποιεί ένα μικρό μέρος των κήπων για την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών, για να προσφέρει στους επισκέπτες του φρέσκα, υγιεινά γεύματα καθημερινά


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ