gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΠΟΡΤΑΡΙΑ Χωριό ΒΟΛΟΣ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (2)

Ξενοδοχεία

Kritsa Gastronomy Hotel 3 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 24280 99121, 90006
Φαξ: +30 24280 90008
Στην Κεντρική Πλατεία της Πορταριάς ανάμεσα στις ανθισμένες ορτανσίες, τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά των πηγών, το ξενοδοχείο μας σας προσφέρει ζεστή ελληνική φιλοξενία. Ο συνδυασμός των ρομαντικών δωματίων του, το φημισμένο ελληνικό πρωινό μαζί με τις παραδοσιακές γεύσεις του εστιατορίου μας, είναι αληθινή εμπειρία.

Κάθε πρωί μοσχοβολάει το ξενοδοχείο, καθώς ετοιμάζεται ένας πλούσιος μπουφές γεμάτος από Πηλιορείτικες γεύσεις και μυρωδιές του βουνού. Όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας σίγουρα η εμπειρία Ελληνικού πρωινού στο Κρίτσα θα σας μείνει αξέχαστη.

Δηλώστε επίσης συμμετοχή στα μαθήματα μαγειρικής που διοργανώνουμε στο αγρόκτημα μας και θα έχετε την ευκαιρία να ζυμώσετε και να ψήσετε ψωμί σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, θα διδαχτείτε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και θα έχετε στη διάθεσή σας βιολογικά προϊόντα, όλα άμεσα διαθέσιμα από τους κήπους του αγροκτήματος.

Ελάτε, απολαύστε τη φιλοξενία μας και ζήστε αξέχαστες στιγμές με ατέλειωτες βόλτες και δραστηριότητες στο μαγικό βουνό, το Πήλιο.

Erofili Hotel 3 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 24280 99916, 99936
Φαξ: +30 24280 99956

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ