Το οινοποιείο του Δημήτρη Αλλαγιάννη στο Μαρκόπουλο Αττικής, ιδρύθηκε από το 1970 και παράγει υψηλής ποιότητας κρασιά από τοπικές ποικιλίες σταφυλιών όπως η Savatiano και η Malagousia, χάρη στη φροντίδα και τη γενναιοδωρία της Αττικής γης. Οι αμπελώνες του βρίσκονται σε μια περιοχή με ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας της αμπέλου από την αρχαιότητα, λόγω του μικροκλίματος της περιοχής. Το οινοποιείο διαθέτει κατάστημα λιανικής και γευσιγνωσίας, καθώς και εκθετήριο μουσειακών αντικειμένων και εργαλείων για το κρασί και την αμπελουργία των δύο τελευταίων αιώνων. Η οικογενειακή επιχείρηση εστιάζει στη βιολογική γεωργία και τη βιώσιμη παραγωγή κρασιού.