gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 67 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Νομαρχία ΑΤΤΙΚΗ" .


Παραλίες (67)

Ανάμεικτα

ΑΓΚΙΣΤΡΙ (Χωριό) ΑΙΓΙΝΑ
Στα δυτικά του Μεγαλοχωρίου υπάρχουν οι Ντρασέζες και η Ξεκοφτή. Η Μικρή και η Μεγάλη Δραγονερα, η Απόνησος, και η Μαρίζα προσφέρονται για όσους επιθυμούν τη γαλήνη.

ΑΓΚΙΣΤΡΙ (Λιμάνι) ΑΓΚΙΣΤΡΙ
Iδανική παραλία για μικρούς και μεγάλους είναι η παραλία της Σκάλας. Αμμουδερή, ρηχή, και πεντακάθαρη, συγκεντρώνει αρκετό κόσμο.
Η κεντρική παραλία του Μεγαλοχωρίου απλώνεται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου Σκάλας - Μεγαλοχωρίου.

ΑΠΟΝΗΣΟΣ (Παραλία) ΑΓΚΙΣΤΡΙ
Βόρεια της λίμνης της Απονήσου, υπάρχουν ερημικές παραλίες της Μάγκιζας (στην άκρη της λίμνης) και της Μπαριάμας (10' με τα πόδια από το μονοπάτι που αρχίζει δίπλα στο νεκροταφείο του Αγίου Νικολάου) και νότια η Κιάφα.

ΚΥΘΗΡΑ (Νησί) ΕΛΛΑΔΑ
  Αλλοτε πορφυρές, άλλοτε λευκές και άλλοτε ξανθιές οι παραλίες των Κυθήρων μαγεύουν με τα γαλαζοπράσινα διαυγή νερά τους τον επισκέπτη. Παραλίες κοσμοπολίτικες που έχουν τιμηθεί με το διεθνές βραβείο “χρυσός αστερίας”, αλλά και παραλίες απόκρυφες που χρειάζεται να τις “ανακαλύψεις”. Το Καψάλι, η Αγία Πελαγία, η Παλαιόπολη και η Πλατειά Αμμος είναι οι αξιοποιημένες παραλίες του νησιού. Ο Χαλκός, η Φυρή Αμμος, το Μελιδόνι, ο Αγιος Νικόλας, η Λυκοδήμου και το “μαγικό Καλάδι” εκπλήσσουν με την ομορφιά και τη γαλήνη τους.
  Τέλος, γι’ αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα “άλλα” Κύθηρα ας αναζητήσουν το δρομάκι που οδηγεί στον Κουφό Γιαλό, στο Καλάμι, στη Δίπορο, στο Στενό Αυλάκι. Στα βράχια τους, τα γεμάτα σπηλιές που ο χρόνος και η θάλασσα σμίλεψαν, κατοικούν αιγαιόγλαροι, φώκιες, θαλάσσιες χελώνες, εκπρόσωποι μιας ιδιαίτερα πλούσιας θαλάσσιας πανίδας που υπάρχει στο νησί.
Το κείμενο παρατίθεται το Φεβρουάριο 2004 από τουριστικό φυλλάδιο του Δήμου Κυθήρων.

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ (Οικισμός) ΚΥΘΗΡΑ
Το γραφικό λιμανάκι στον Αυλαίμωνα δεν θυμίζει σε τίποτα κάποια μεγάλη και οργανωμένη παραλία εντούτοις τα βράχια και ο υπόλοιπος περιβάλλοντας χώρος θα σας κάνουν να ρίξετε μια βουτιά. Ιδανικός χώρος μπάνιου για παιδιά τη στιγμή που υπάρχουν γύρω γύρω μέρη να καθίσει κάποιος για φαγητό, αναψυκτικό ή καφέ. Ο Αυλαίμωνας βρίσκεται στο μέσο και ανατολικό άκρο του νησιού, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και η θάλασσα δεν είναι σχεδόν ποτέ φουρτουνιασμένη.

ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ
Η παραλία βρίσκεται στο ΒΑ τμήμα των Κυθήρων και εκτείνεται κατά μήκος του ομώνυμου χωριού της Αγίας Πελαγίας. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη αφού αποτελεί κομμάτι του κεντρικού οδικού δικτύου. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτή υπάρχουν καφέ, εστιατόρια, παντοπωλεία και άλλα τουριστικά καταστήματα. Για μπάνιο συνίσταται όταν φυσάει δυτικός ή νότιος άνεμος ενώ με βοριά θα πρέπει να αναζητήσετε μια από τις πιο κάτω παραλίες.

Φυρή Αμμος

Μία από τις δυο παραλίες στο νησί με το όνομα "Φυρή Αμμος". Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το χωριό της Αγίας Πελαγίας ενώ όπως προϊδεάζει το όνομά της στο μεγαλύτερο μέρος της έχει κόκκινη άμμο και βότσαλα. Όπως και η παραλία της Αγίας Πελαγίας έχει ΒΑ προσανατολισμό και είναι ωραία με δυτικό ή νότιο άνεμο. Η πρόσβαση και εδώ είναι εύκολη αφού λίγο πριν την είσοδο του χωριού στρίβετε δεξιά και μετά από περίπου 1 χιλιόμετρο ασφάλτινου και χωμάτινου δρόμου βρίσκετε την παραλία στα αριστερά σας.

Παραλία Λορέντζου

Κινούμενοι στο βόρειο τμήμα του νησιού λίγο πιο κάτω απο την παραλία της "Φυρής Αμμου" στην Αγία Πελαγία είναι η παραλία του "Λορέντζου". Τα νερά εδώ όπως και στο υπόλοιπο νησί είναι πεντακάθαρα ενώ η αμμουδιά και εδώ είναι ένας συνδυασμός άμμου και βότσαλου. Κάνοντας μπάνιο στου "Λορέντζου" θα έχετε μπροστά σας τη θέα του Κάβο - Μαλιά στην Πελοπόννησο ενώ πίσω σας τα βράχια που άπτονται του φαραγγιού της "Κακιάς Λαγκάδας", από τα οποία έκανε την εισβολή του ο πειρατής Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσσα το 1537 στη πόλη που υπήρχε στην κορυφή του φαραγγιού. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά στα κοντινά χωριά της Αγίας Πελαγίας και του Καραβά μπορείτε να πάτε για φαγητό ή καφέ. Όπως και στην "Φυρή Αμμο" της Αγίας Πελαγίας έτσι και εδώ μην ξεκίνησετε να έρθετε αν φυσάει βοριάς.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Παραλία Μελιδόνι

ΔΡΥΜΩΝΑΣ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ
Στα νοτιοδυτικά του νησιού και στους πρόποδες του βουνού της Αγίας Ελέσας είναι το "Μελιδόνι". Αφού κινηθείτε προς το χωριό Δρυμώνας και αφού έχετε πάρει μαζί σας νερό κλπ (η καντίνα στην παραλία δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι ανοικτή) ακολουθείτε τις πινακίδες, περνάτε το μοναστήρι του Αγία Κοσμά, και με τα τελευταία χιλιόμετρα να είναι βατός χωματόδρομος καταλήγετε στο "Μελιδόνι", το οποίο είναι παραλία από αυτές που "πρέπει" κάποιος να επισκεφθεί. Καθαρά νερά, εξ ολοκλήρου άμμος και γενική "ηρεμία" στη παραλία θα σας χαλαρώσει και σίγουρα (έστω και για λίγο) θα σας κάνει να ξεχαστείτε. Ιδανικοί άνεμοι είναι ο βόρειος και ο δυτικός ενώ το μπάνιο στο "Μελιδόνι" μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με μια επίσκεψη στη μονή της Παναγίας της "Μυρτιδιώτισσας".

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Φυρή Αμμος

ΚΑΛΑΜΟΣ (Οικισμός) ΚΥΘΗΡΑ
Η δεύτερη και πλέον γνωστή παραλία "Φυρή Αμμος" στα Κύθηρα βρίσκεται κοντά στο χωριό Κάλαμος. Πρόκειται για μια μεγάλη σε έκταση παραλία με κόκκινο χρώμα στην άμμο και τα βότσαλά της ενώ κατά το παρελθόν έχει βραβευτεί με με βραβείο "Χρυσός Αστερίας" για το φυσικό κάλλος και την καθαρότητα των νερών της. Η πρόσβαση γίνεται και από το χωριό Κάτω Λιβάδι αν και είναι λίγο πιο εύκολη από το χωριό Κάλαμος με τα τελευταία χιλιόμετρα να είναι συνδυασμός ασφάλτινου και χωμάτινου δρόμου. Μιας και η παραλία δεν είναι οργανωμένη καλό θα είναι να πάτε έχοντας προμηθευτεί τα απαραίτητα για το μπάνιο σας. Οι ευνοϊκοί καιροί για τη Φυρή Αμμο είναι νότιος και δυτικός ενώ για φαγητό μετά μπορείτε να πάτε στα κοντινά χωριά του Καλάμου και του Λιβαδίου.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Παραλία Χαλκός

Από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού όπου το βότσαλο, τα βράχια, οι απόκρημνες πλαγιές δεξιά και αριστερά και τα καταγάλανα νερά δικαιολογούν το γεγονός. Βρίσκεται στο νότιο κομμάτι του νησιού και για να πάτε πρέπει να περάσετε το χωριό Κάλαμος αφού περάσετε τα τελευταία χιλιόμετρα χωμάτινου δρόμου. Δεν είναι σίγουρο αν θα βρείτε κάποια καντίνα ανοικτή οπότε τουλάχιστον τα απαραίτητα καλό είναι να τα έχετε προμηθευτεί πιο νωρίς. Το μπάνιο στο "Χαλκό" μπορεί να συνδυαστεί με φαγητό και καφέ στον Κάλαμο, το Καψάλι ή το Λιβάδι που αποτελούν τα πιο κοντινά σε αυτόν χωριά. Ευνοϊκοί άνεμοι για μπάνιο εκεί είναι ανατολικός, βόρειος και δυτικός.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Παραλία Κομπονάδα

Ανάμεσα στο "Καλαδί" και την "Φυρή Αμμο" του Καλάμου βρίσκεται η "Κομπονάδα". Μεγάλη και ανοιχτή προς το Μυρτώο πέλαγος έχει καταγάλανα νερά και συνδυασμό βότσαλου και λευκής άμμου. Όπως όλες σχεδόν οι παραλίες του νησιού, δεν είναι οργανωμένη αλλά η πολύ εύκολη πρόσβαση είναι ένα από τα ατού της μιας και μέχρι την παραλία καταλήγει ασφαλτόδρομος. Όπως και οι άλλες παραλίες με τον προσανατολισμό της "Κομπονάδας" οι ευνοϊκοί άνεμοι είναι ο νότιος και ο δυτικός ενώ για να πάτε πρέπει να κινηθείτε προς τα χωριά Τραβασαριάνικα ή Γουδιάνικα και να ακολουθήσετε τις πινακίδες προς την παραλία.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Παραλία Σπαραγαρίο

ΚΑΨΑΛΙ (Λιμάνι) ΚΥΘΗΡΑ
Αλλη μια "άγνωστη" παραλία του νησιού είναι το "Σπαραγαρίο" με τη διαφορά ότι δεν είναι κάπου μακριά απο τα χωριά και τον κόσμο, ίσα ίσα μάλιστα κινούμενοι στο Καψάλι μπορεί να τη δείτε αλλά να μην ανακαλύψετε με πρώτη ματιά πόσο όμορφη παραλία είναι. Βρίσκεται στον όρμο του Καψαλιού απέναντι από το μώλο στο σημείο που καταλήγουν τα βράχια στα οποία είναι χτισμένο το κάστρο της Χώρας. Η πρόσβαση είναι λίγο πρωτοποριακή μιάς και ή πρέπει να κολυμπήσετε ως εκεί (δε θα σας πάρει πάνω απο 10 λεπτά) ή πρέπει να νοικιάσετε κάποιο όχημα θαλάσσης. Το φαράγγι που χάνεται πίσω από το "Σπαραγαρίο", το κάστρο της Χώρας από πάνω και η θέα της βραχονησίδας "Χύτρα" στον ορίζοντα θα κάνουν το μπάνιο στο "Σπαραγαρίο" κάτι πάνω από ξεχωριστό. Όλοι οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για μπάνιο εκτός από κάποιο δυνατό νοτιά.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Παραλία Λυκοδήμου

ΛΟΓΟΘΕΤΙΑΝΙΚΑ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ
Παραλία που φημίζεται για ηλιοβασιλέματά της είναι αυτή του "Λυκοδήμου". Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς έχει δυτικό πρασανατολισμό. Κινούμενοι στο κεντρικό οδικό δίκτυο στρίβετε προς το χωριό Λογοθετιάνικα και ακολουθώντας τις πινακίδες καταλήγετε εύκολα σε μια παραλία όπου όταν ο καιρός είναι ηπίνεμος μοιάζει με πισίνα. Την χαρακτηρίζει συνδυασμός άμμου και βότσαλου ενώ το σήμα κατατεθέν της είναι μια σπηλιά στο μέσο της παραλίας, ιδανική για πικ - νικ, στην οποία καταλήγει μια φυσική πηγή με τρεχούμενο νερό από τα γύρω βουνά. Με λίγα λόγια είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον που επισκέπτεται το βόρειο τμήμα του νησιού.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Παραλία Καλάμι

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ
Μια από τις "άγνωστες" παραλίες του νησιού και ταυτόχρονα τις πιο μαγευτικές. Τα καταγάλανα νερά και οι συστοιχίες των βράχων δίνουν μια μαγεία στο τοπίο και σίγουρα μπόλικη θετική ενέργεια στον επισκέπτη. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εξαιρετικά δύσκολη και ενδείκνυται για τολμηρούς που αν κατέβουν στην παραλία ίσως απολαύσουν τη μαγεία που αναφέραμε απολύτως μόνοι και ξεχασμένοι απ' όλους. Η πρόσβαση γίνεται από το χωριό Μυλοπόταμος στα δυτικά του νησιού και αφού ρωτήσετε τους κατοίκους για το πως θα κινηθείτε (πινακίδες δεν υπάρχουν), πρέπει να έχετε ως σημεία αναφοράς το νεκροταφείο του χωριού και πιο κάτω το γραφικό εκκλησάκι της "Παναγίας της Ορφανής". Λίγο μετά το εκκλησάκι αυτό ο χωματόδρομος σταματάει και αρχίζει η πεζοπορία. Στο τέρμα του δρόμου αφήνετε το όχημά σας και ακολουθείτε το μονοπάτι που φαίνεται. Μετά από περίπου 15 λεπτά πεζοπορίας και καταρρίχησης πολύ απόκρημνων βράχων φθάνετε στο Καλάμι. Η πρόσβαση είναι πραγματικά δύσκολο εγχείρημα αλλά το ότι το τοπίο θα σας ανταμείψει είναι το πλέον σίγουρο.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ (Οικισμός) ΚΥΘΗΡΑ
Λίγο πριν το χωριό Αυλαίμωνας και μετά τον οικισμό Σκάνδεια στα δεξιά σας εκτείνεται ίσως η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία του νησιού. Πολύ ανοικτή παραλία με ανατολικό προσανατολισμό και αμμουδιά καλλυμένη με άμμο θα σας θυμίσει κάτι σε αιγαιοπελαγίτικο τοπίο. Ο Αυλαίμωνας που είναι κοντά και η Σκάνδεια, μέρη ιδανικά για φαγητό, καφέ και περίπατο όπως επίσης και το ότι ο κεντρικός δρόμος του νησιού περνάει δίπλα από την παραλία θα σας κάνουν να σταματήσετε για μια βουτιά στην "Παλαιόπολη".

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΜΟΣ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ
Η παραλία της Πλατειάς Αμμου (όπως και το ομώνυμο χωριό) βρίσκονται στο βορειότερο τμήμα των Κυθήρων. Ο συνδυασμός βότσαλου και άμμου στην παραλία και το γραφικό χωριό που την περιστοιχίζει θα σας κάνουν να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα ενώ αν η δύση του ηλίου σας βρει στην Πλατειά Αμμο να κάθεστε σε κάποιο ουζερί ή να κάνετε περίπατο στην παραλία τότε σίγουρα θα έχετε αποκτήσει μια ακόμα καλή ανάμνηση από τα Κύθηρα. Το κεντρικό οδικό δίκτυο καταλήγει μέχρι την παραλία ενώ ιδανικοί άνεμοι για μπάνιο είναι νότιος και δυτικός.

Παραλία Καλαδί

ΦΡΑΤΣΙΑ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ
Η πιο γνωστή και ίσως η καλύτερη παραλία του νησιού,ένα από τα σήματα κατατεθέν των Κυθήρων. Με πολύ καθαρά νερά και βότσαλο σε όλο το μήκος της η παραλία και ο περιβάλλοντας χώρος θα σας μαγέψουν.Με ανατολικό προσανατολισμό η παραλία ενδύκνειται όταν φυσάει δυτικός, νότιος ή όχι δυνατός βόρειος άνεμος. Η πρόσβαση είναι εύκολη αφού στο δρόμο Φρατσίων προς Αυλαίμωνα στρίβετε δεξιά στη πινακίδα προς Καλαδί. Τα τελευταία 1500 μέτρα χωμάτινου δρόμου είναι εύκολα ενώ αυτό που πιθανώς να σας δυσκολέψει είναι τα περίπου 60 σκαλοπάτια που απομένουν μέχρι τη θάλασσα. Και εδώ πρέπει να έρθετε προετοιμασμένοι μιας και δεν είναι οργανωμένη η παραλία ενώ κοντινά μέρη για φαγητό, καφέ και περίπατο είναι η Σκάνδεια και ο Αυλαίμωνας.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Κυθήρων


Σελίδες επίσημες

ΑΓΚΙΣΤΡΙ (Νησί) ΑΤΤΙΚΗ
  Ιδανική παραλία για μικρούς και μεγάλους είναι της Σκάλας. Αμμουδερή, ρηχή και πεντακάθαρη, συγκεντρώνει αρκετό κόσμο. Την κεντρική παραλία του Μεγαλοχωρίου την συναντάς στον παραλιακό δρόμο Σκάλας-Μεγαλοχώρι πριν το λιμάνι.
  Στα δυτικά του Μεγαλοχωρίου υπάρχουν οι Ντράσεζες και η Ξεκοφτή. Η Μικρή και η Μεγάλη Δραγονέρα, η Απόνησος, και η Μάριζα προσφέρονται για όσους επιθυμούν τη γαλήνη.
  Βόρεια της λίμνης της Απονήσου, υπάρχουν ερημικές παραλίες της Μάγκιζας (στην άκρη της λίμνης) και της Μπαριάμας (10´ με τα πόδια από το μονοπάτι που αρχίζει δίπλα στο νεκροταφείο του Αγίου Νικολάου) και νότια η Κιάφα.
  Αριστερά από το μώλο της Σκάλας ο τσιμεντόδρομος πηγαίνει στη Σκληρή (συνεχίζει ως μονοπάτι ανάμεσα σε σπίτια και ξενοδοχεία). Τα νερά είναι καθαρά αλλά η ακτή βραχώδης και απότομη. Χρειάζεται προσοχή τόσο κατά τη πτώση στη θάλασσα όσο και στους αχινούς. Το μονοπάτι μέσα στα πεύκα, (μετά το τέλος του τσιμεντόδρομου), οδηγεί στη προεξοχή ενός βράχου απ’ όπου με μεγάλη προσοχή μπορείτε να κατεβείτε προς τη θάλασσα και να φθάσετε στη παραλία της Χαλικάδας, απέναντι από τη νήσο Μονή, με άσπρα βότσαλα.
(κείμενο: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΕΟΦΥΤΟΣ)
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται το Νοέμβριο 2003 από τουριστικό φυλλάδιο της Κοινότητας Αγκιστρίου.

Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Αβλέμονα

ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ (Οικισμός) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλία Αγίας Μαρίνας

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (Χωριό) ΑΙΓΙΝΑ

Παραλία Αγίας Μαρίνας

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (Οικισμός) ΣΠΕΤΣΕΣ

Παραλία Αγίας Πελαγίας

ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλία Αγίων Αναργύρων

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Οικισμός) ΣΠΕΤΣΕΣ

Παραλία Αγίου Μάμα

ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ (Οικισμός) ΣΠΕΤΣΕΣ

Παραλίες Κοινότητας Αγγιστρίου

ΑΓΚΙΣΤΡΙ (Κοινότητα) ΑΓΚΙΣΤΡΙ
1. Παραλία Χαλικιάδας
2. Παραλία Σκάλας
3. Παραλία Μεγαλοχωρίου
4. Παραλία Δραγονέρας
5. Παραλία Απονήσου.

Παραλία Σκάλας

ΑΓΚΙΣΤΡΙ (Λιμάνι) ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Παραλίες Δήμου Αίγινας

ΑΙΓΙΝΑ (Δήμος) ΑΤΤΙΚΗ
1. Παραλία Πέρδικας
2. Παραλία Παναγίτσας
3. Παραλία Κολώνας
4. Παραλία Αύρας
5. Παραλία Αγίου Βασιλείου.

Παραλία Απονήσου

ΑΠΟΝΗΣΟΣ (Παραλία) ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Παραλία Ασκέλης

ΑΣΚΕΛΙ (Οικισμός) ΠΟΡΟΣ

Παραλία Βλυχού

ΒΛΥΧΟΣ (Οικισμός) ΥΔΡΑ

Παραλία Δημητράνι

ΔΗΜΗΤΡΑΝΗ (Οικισμός) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλία Διακόφτι

ΔΙΑΚΟΦΤΙ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλία Δραγονέρας

ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ (Νησάκι) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλία Ζογεριάς

ΖΟΓΕΡΙΑ (Παραλία) ΣΠΕΤΣΕΣ

Παραλία Κακιάς Βίγλας

ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ (Χωριό) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλία Κανάκιων

ΚΑΝΑΚΙΑ (Νησάκι ερημικό) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλία Καψαλιού

ΚΑΨΑΛΙ (Λιμάνι) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλία Κολώνων

ΚΟΛΩΝΕΣ (Οικισμός) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλίες Δήμου Κυθήρων

ΚΥΘΗΡΑ (Δήμος) ΕΛΛΑΔΑ
1. Παραλία Φυρί Αμμος Ποταμού
2. Παραλία Παλαιόπολης
3. Παραλία Φυρί Αμμου
4. Παραλία Χαλκού
5. Παραλία Καψαλιού.

Παραλίες Δήμου Κυθήρων

1. Παραλία Διακόφτι
2. Παραλία Λορέντζου
3. Παραλία Αγίας Πελαγίας
4. Παραλία Αβλέμονα
5. Παραλία Πλατειάς Αμμου.

Παραλία Λιγονερίου

ΛΙΓΟΝΕΡΙ (Οικισμός) ΣΠΕΤΣΕΣ

Παραλία Μανδρακιού

ΜΑΝΔΡΑΚΙ (Οικισμός) ΥΔΡΑ

Παραλία Καμινιών

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΜΙΝΙ (Παραλία) ΥΔΡΑ

Παραλία Αγίου Νικολάου Μπάτσι

ΜΠΑΤΣΙ (Οικισμός) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλία Νεορίου

ΝΕΩΡΙΟ (Οικισμός) ΠΟΡΟΣ

Παραλία Παλαιόπολης

ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ (Οικισμός) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλίες Δήμου Πειραιά

ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Δήμος) ΑΤΤΙΚΗ
1. Παραλία Φρεάτυδας
2. Παραλία Βοτσαλάκιων
3. Παραλία Αγίου Κοσμά
4. Παραλία Αλίμου ΕΟΤ.

Παραλία Περανίου

ΠΕΡΑΝΙ (Οικισμός) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλία Πέρδικας

ΠΕΡΔΙΚΑ (Χωριό) ΑΙΓΙΝΑ

Παραλία Περιστεριών

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (Χωριό) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλία Πλατειάς Αμμου

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΜΟΣ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλίες Δήμου Πόρου

ΠΟΡΟΣ (Νησί) ΕΛΛΑΔΑ
1. Πλαζ Νεκροταφείου
2. Παραλία Νεορίου
3. Παραλία Λιμανάκι Αγάπης.

Παραλίες Δήμου Πόρου

1. Πλαζ Πλάκας
2. Πλαζ Αλικης
3. Πλαζ Αγίου Στεφάνου
4. Παραλία Μικρού Νεορίου
5. Παραλία Ασκέλης.

Παραλία Φυρί Αμμος

ΠΟΤΑΜΟΣ (Χωριό) ΚΥΘΗΡΑ

Παραλίες Δήμου Σαλαμίνας

ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Δήμος) ΑΤΤΙΚΗ
1. Παραλία Σεληνίων
2. Παραλία Περανίου
3. Παραλία Ντουλαπιού
4. Παραλία Κακιάς Βίγλας
5. Παραλία Γυάλας.

Παραλίες Δήμου Σαλαμίνας

1. Παραλία Ψιλής Αμμου
2. Παραλία Μπλέ Λιμανάκι
3. Παραλία Βασιλικά
4. Παραλία Κυριζα
5. Παραλία Δημητράνι.

Παραλίες Δήμου Σαλαμίνας

1. Πλαζ Τουρκολίμανου
2. Πλαζ Καταστήματος
3. Παραλία Αγίου Νικολάου
4. Παραλία Αγίου Γεωργίου
5. Παραλία Νάτου.

Παραλίες Δήμου Σαλαμίνας

1.Παραλία Χαλιώτη
2. Παραλία Κατσούλι
3. Παραλία Κανάκιων.

Παραλίες Δήμου Σαλαμίνας

1. Παραλία Σατερλίου
2. Παραλία Περιστεριών
3. Παραλία Κολώνων
4. Παραλία Δεής
5. Παραλία Αϊάς Κλάμπ.

Παραλία Σεληνίων

ΣΕΛΗΝΙΑ (Κωμόπολη) ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Παραλία Σουβαλων

ΣΟΥΒΑΛΑ (Χωριό) ΑΙΓΙΝΑ

Παραλίες Δήμου Σπετσών

ΣΠΕΤΣΕΣ (Δήμος) ΕΛΛΑΔΑ
1. Παραλία Λιγονερίου
2. Παραλία Ζωγερίας
3. Παραλία Αγίας Παρασκευής.

Παραλίες Δήμου Σπετσών

1. Παραλία Αγίων Αναργύρων
2. Παραλία Αγίας Μαρίνας
3. Παραλία Αγίου Μάμα
4. Αναργύριος Σχολή.

Παραλία Μικρού Καμινιού

ΥΔΡΑ (Δήμος) ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίες Δήμου Υδρας

1. Παραλία Σπηλιάς
2. Παραλία Μανδρακιού
3. Παραλία Καμινιών
4. Παραλία Βλυχού
5. Παραλία Αυλακιού.

Παραλία Φρεάτυδας

ΦΡΕΑΤΤΥΣ (Συνοικία) ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

ΕΣΠΑ

Διαφημίσεις