Παραλίες ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Πόλη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΚΑΛΑΜΑΤΑ Πόλη ΜΕΣΣΗΝΙΑ" .


Παραλίες (3)

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Παραλία Καλαμάτας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Πόλη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Στην πόλη της Καλαμάτας υπάρχει εκτεταμένη παραλία μήκους 4 χλμ. με πεντακάθαρη θάλασσα και αμμουδιά με πολύχρωμα βότσαλα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους. Έχει επανειλημμένα βραβευθεί με γαλάζιες σημαίες της Ευρώπης και αποτελεί πόλο έλξης των χιλιάδων επισκεπτών της Μεσσηνίας, μιας και μέσα στην πόλη, σε μικρή απόσταση από το κάστρο της υπάρχουν θέσεις με νερά, που έχουν μιά σπάνια και κρυστάλλινη διαύγεια, για μπάνιο και για όλες τις ηλικίες. Κατά μήκος της παραλίας βρίσκονται πάρα πολλά μαγαζιά (εστιατόρια, ψαροταβέρνες) ξενοδοχεία Α' , Β' , Γ΄, κατηγορίας και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τη νύχτα η ζωή στην παραλία της Καλαμάτας, έχει τη δική της χάρη και ομορφιά για όλες τις προτιμήσεις. Στη θάλασσά της ζουν μεσογειακές φώκιες και χελώνες, ενώ στην παραλία της έχουν ξεχωριστή θέση για κατοικία, οι χελώνες caretta-caretta.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Μικρής Μαντίνειας

ΜΙΚΡΑ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ (Χωριό) ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Παραλία Δυτικής Καλαμάτας

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Οικισμός) ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις