Παραλίες ΜΕΘΩΝΗ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΜΕΘΩΝΗ Κωμόπολη ΜΕΣΣΗΝΙΑ" .


Παραλίες (3)

Γαλάζιες Σημαίες 2001

ΜΕΘΩΝΗ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
1. Παραλία Μεθώνης 1
2. Παραλία Μεθώνης 2.

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Παπά ή Λίμνα

Στα δεξιά του δρόμου Πύλου - Μεθώνης στην είσοδο του οικισμού απέναντι από το γήπεδο, ξεκινά ένας χωματόδρομος με κατεύθυνση τα δυτικά, ο οποίος μας οδηγεί κοντά σε έναν όμορφο και αβαθή κολπίσκο με σχετικά ζεστό νερό, που φέρει το τοπωνύμιο «Παπά η Λίμνα». Είναι μία μαγευτική τοποθεσία, όπου μπορεί κανείς να κολυμπήσει και να ψαρέψει και φυσικά να απολαύσει ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Από εδώ η θέα του Ιονίου πελάγους είναι καταπληκτική. Η πρόσβαση από την θέση στάθμευσης έως τον κολπίσκο είναι λίγο δύσκολη. Όμως η ομορφιά του τοπίου θα ανταμείψει τον επισκέπτη.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάρτιο 2004 από την ακόλουθη ιστοσελίδα του Δήμου Μεθώνης


Λάμπες

Στην μέση της διαδρομής Μεθώνης - Φοινικούντας δίπλα από την νέα επαρχιακή οδό που κατασκευάστηκε πρόσφατα, συναντάμε υπέροχες παραλίες .Οι δύο πρώτες παραλίες είναι αυτές που φέρουν το όνομα «Λάμπες». Έχουν καταπληκτική αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Σίγουρα το μπάνιο εδώ είναι απόλαυση.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις