Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού ΚΟΚΚΙΝΙ (Χωριό) ΚΕΡΚΥΡΑ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΚΟΚΚΙΝΙ Χωριό ΚΕΡΚΥΡΑ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Domes of Corfu, Autograph Collection 5 Αστέρια

ΓΛΥΦΑΔΑ (Οικισμός) ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλέφωνο: +30 26610 94140
Το Domes of Corfu αποτελεί το νεότερο μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Domes Resorts που πρόσφατα εντάχθηκε στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο ανεξάρτητων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο της Marriot International, τα Autograph Collection Hotels.

Tο 5ο πολυτελές ακίνητο της συλλογής Domes Resorts- βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στη διάσημη με μπλε σημαία παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη θάλασσα με απευθείας πρόσβαση στην διάσημη αμμώδη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά. Το εμπνευσμένο θέρετρο συνδυάζει απρόσκοπτα τον τοπικό πολιτισμό και την παράδοση με ένα χαλαρό, βενετσιάνικο στιλ. Προσφέρει σε όσους εκτιμούν τον πιο εκλεπτυσμένο, τρόπο ζωής, μια μποέμ προσέγγιση της πολυτέλειας, ακολουθώντας παγκόσμια στάνταρντ στην εστίαση, γαλήνιες εγκαταστάσεις ευεξίας και οικογενειακές εμπειρίες όλα κάτω από μια στέγη.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν διακοπές μέσα σε μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις