Στην περιοχή του Τυρνάβου, η οικογένεια Γιάτσα δημιούργησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 βιολογικούς αμπελώνες 65 στρεμμάτων. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται στους αμπελώνες είναι οι παραδοσιακές της περιοχής: Ροδίτης, Μοσχάτο Αμβούργου, Ugni Blanc και οι διεθνείς Cabernet, Merlot, Syrah και Chardonnay.
Δίνοντας βάση σε ποιοτικά και γόνιμα εδάφη η οικογένεια Γιάτσα διαμόρφωσε στο κέντρο του Τυρνάβου εγκαταστάσεις για βιολογική παραγωγή κρασιού. Το οινοποιείο διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για την παραγωγή οίνων ανώτερης ποιότητας, πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων «ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ» από το 2007.