Το ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ βρίσκεται στην Κρανιά Ολύμπου και είναι δημιούργημα του Λαρισαίου γιατρού Δημήτρη Κατσαρού. Το εγχείρημα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Στις πλαγιές του κάτω Ολύμπου, όπου σε υψόμετρο 700 μέτρων είναι σκαρφαλωμένη η λιθόκτιστη Κρανιά το αμπέλι είχε πάντα την φυσική του θέση.
Επιδιώκουμε μέσα από τα προϊόντα μας να αποτυπώνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής (terroir) που βρίσκονται οι αμπελώνες μας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι και είναι συνήθως αποτέλεσμα μακροχρόνιας δουλειάς και έρευνας.
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 90 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ καλλιεργείται σύμφωνα με τα πρότυπα της βιολογικής καλλιέργειας και βρίσκεται σε υψόμετρο μεταξύ 650 και 820 μέτρων. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι το Cabernet Sauvignon, το Μerlot , το Chardonnay και το Ξινόμαυρο.
ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ είναι ένα απόλυτα σύγχρονο οινοποιείο εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο διατίθεται σήμερα στο χώρο οινοποίησης. Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο και διαθέτει χώρους γευσιγνωσίας.