Η οικογένεια μας αξιοποιεί την γη, την φωτιά, το νερό και τον αέρα, πάντα με σεβασμό προς την φύση. Συνδυάζει την καινοτομία με τις παραδοσιακές τεχνικές, το πάθος με την λογική, για να φτάσει στην αυθεντικότητα, στην καθαρότητα και την αγνότητα. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σταφύλια της ποικιλίας Σαββατιανό ή αλλιώς Λευκή Κοντούρα όπως καλείται στον τόπο μας, από επιλεγμένους αμπελώνες της Εύβοιας και της Βοιωτίας.
Το αποστακτήριο διαθέτει δύο αποστακτικές συσκευές με χάλκινους άμβυκες, που επιτρέπουν την συνεχή λειτουργία 24 ώρες την ημέρα. Τα αποστάγματα μεταφέρονται για ωρίμαση στην περιοχή του Αλιβερίου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αποσταγματοποιείο, όπου γίνεται και η εμφιάλωση. Για τα παλαιωμένα τσίπουρα επιλέγονται αποστάγματα με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και οδηγούνται σε δρύινα Γαλλικά και Αμερικάνικα βαρέλια, χωρητικότητας 225 λίτρων, όπου παραμένουν για τουλάχιστον 24 μήνες αποκτώντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά.