gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 8 τίτλοι με αναζήτηση: Σύλλογοι Πολιτών  στην ευρύτερη περιοχή: "ΣΕΡΡΕΣ Νομός ΕΛΛΑΔΑ" .


Σύλλογοι Πολιτών (8)

Ανάμεικτα

Πολιτιστικοί Φορείς

ΣΤΡΥΜΟΝΑΣ (Δήμος) ΣΕΡΡΕΣ
   Ένα κύριο χαρακτηριστικό του Δήμου Στρυμόνα είναι η πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα που βρίσκεται σε συνεχή άνθηση τουλάχιστον τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Τα χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου έχουν κάνει αμέτρητες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκαταλέγονται στις καλύτερες χορευτικές ομάδες του Νομού. Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου «Ορφέα» Νέου Σκοπού που δραστηριοποιείται είκοσι χρόνια τώρα έχει ανεβάσει σπουδαίες παραστάσεις πολλές εκ των οποίων απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε φεστιβάλ θεάτρου σε όλη την Ελλάδα. Χορωδίες μουσικά τμήματα, αθλητικές δραστηριότητες, ημερίδες διαλέξεις, διοργανώσεις εκδηλώσεων και πολλά άλλα αντικείμενα συνθέτουν τους τομείς δραστηριοποίησης των Πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου.
   Παντού σε όλο το Δήμο άνθρωποι με μεράκι, ανήσυχοι και δραστήριοι ασχολούνται ακούραστα με τα κοινά, επιθυμούν να γνωρίζουν συνεχώς καινούρια πράγματα, να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών και να προσφέρουν αφειδώς τις γνώσεις τους, τις ικανότητές τους, τον ίδιο τους τον εαυτό για το καλό του τόπου τους.

Το κείμενο παρατίθεται τον Ιούνιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, του Δήμου Στρυμώνα


Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού

ΨΥΧΙΚΟ (Χωριό) ΣΕΡΡΕΣ
Τηλέφωνο: +30 23210 31993, 32523

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ