gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΑΧΑΡΑΒΗ Κωμόπολη ΚΕΡΚΥΡΑ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (2)

Ξενοδοχεία

Almyros Beach Resort & Spa 5 Αστέρια

ΑΛΜΥΡΟΣ (Οικισμός) ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλέφωνο: +30 26630 29391
Το Almyros Beach Resort & Spa, μέλος του Ομίλου V-Hotels, καλωσορίζει τους επισκέπτες να απολαύσουν μια μοναδικη εμπειρία διακοπών σε ένα από τα 180 δωμάτιά του που απλώνονται σε 12 κτίρια φέροντας το όνομα των 12 Ελλήνων θεών. Ένα παραλιακό θέρετρο 5 αστέρων στην Αχαράβη της Κέρκυρας σε ιδανική τοποθεσία στην παραλία του Αλμυρού, στη βόρεια ακτή της Κέρκυρας, μόλις 42 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καποδίστριας και 2 χλμ από την πόλη της Αχαράβης. Το Almyros Beach Resort & Spa κάνει τα πάντα για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ευχάριστη και ασύγκριτη διαμονή.

Με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία διαβίωσης για όλους τους επισκέπτες του, το ξενοδοχείο 5 αστέρων Almyros Beach στην Κέρκυρα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων εμπειρία ευεξίας και υπηρεσίες για να ικανοποιήσει τις απαιτητικές ανάγκες των απαιτητικών ταξιδιωτών.

Οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν στην παραλία και να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου ή να βυθιστούν στα γαλήνια νερά της πισίνας του ξενοδοχείου αφήνοντας τα παιδιά τους να βουτήξουν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, να κάνουν τσουλήθρα στις 3 νεροτσουλήθρες του ξενοδοχείου, να παίξουν στην παιδική χαρά ή να απολαύσουν στιγμές γεμάτες διασκέδαση στο Kids club που διοργανώνει η ομάδα Animation. Το σπα και το γυμναστήριο καλωσορίζουν τους επισκέπτες να απελευθερώσουν κάθε ένταση και να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους με χαλαρωτικά μασάζ, θεραπείες ομορφιάς ή εντατικές ασκήσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα τραπέζι μπιλιάρδου, ένα πινγκ πονγκ, ένα γήπεδο βόλεϊ, ένα γήπεδο μπάσκετ, δύο γήπεδα τένις, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 και ένα καθημερινό πρόγραμμα απασχόλησης με μαθήματα γιόγκα, πιλάτες, καραόκε και χορού για να διασκεδάζουν και να ταιριάζουν όλους τους επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Almyros Beach στην Κέρκυρα προσφέρει επίσης μια ποικιλία από περιζήτητες εμπειρίες μπαρ και φαγητού, όπως κεντρικό εστιατόριο, πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, εστιατόριο a la carte, κατάλληλο και για χορτοφάγους, lobby bar lounge, άνετο lounge στην πισίνα, ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο για να ατενίσετε το ηλιοβασίλεμα και ένα νυχτερινό μπαρ στην πολυπαραγοντική αίθουσα του ξενοδοχείου, επίσης διαθέσιμο για βραδιές κινηματογράφου, συνέδρια και εκδηλώσεις έως 100 συνέδρων.

Beachfront Salvanos Apartments 1 Αστέρια

ΑΧΑΡΑΒΗ (Κωμόπολη) ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλέφωνο: +30 26630 63289
Φαξ: +30 26630 63426

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ